Terugkeer en Beleid voor TerugbetalingIn het geval dat een koopcontract is bepaald BUITEN De bedrijfsgebouwen, zal de verkoop in kwestie zijn onderworpen aan de Britse wetgeving, consumentenbescherming: Oriëntatie op de CMA’s benadering van het gebruik van de bevoegdheden van de consument (CMA7); die het mogelijk maakt de koper om het herroepingsrecht uit te oefenen. Daarom is in dit geval aankopen op afstand per telefoon of via internet worden geregeld door dit besluit.

Bij Spinalbackrack.com we zijn vastbesloten om naar elke lengte om ervoor te zorgen dat u een tevreden klant.

Voordat je de terugkeer van een product te vragen, dan kunt u ervoor zorgen dat u hebt gelezen door middel van ons retourbeleid.

Returns Process:

1. E-mail via ons contactformulier of backrackproducts@gmail.com.In deze e-mail kunt u onder andere:

2. Uw product (en) Plaats in een beschermende doos of een andere geschikte beschermende verpakking en post naar het retouradres: Suite 17, Milford House, 7 Queen Anne Street, London, W1G 9HN.

Retourbeleid

Voor niet-Defecte Goederen

Als je een verandering van hart hebt gehad moet u het object retourneren naar Spinal Back Rack ongebruikt en in zijn originele staat binnen 14 dagen vanaf de dag na de levering is ontvangen. Elke geretourneerde producten moeten alle onderdelen, accessoires, instructies en verpakkingen, etc.

Alles wat je betaalt voor de verzendkosten kosten voor het terugzenden van de goederen. Het product zal uw verantwoordelijkheid blijven totdat het is ondertekend op het rendement adres. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor de producten verloren of beschadigd in de post te accepteren.

Uitzonderingen
Wij betreuren het dat wij geen winst op de volgende niet-defecte producten kunnen accepteren:

 

Voor Defecte Goederen

Als het product dat u heeft besteld defect is heb je 28 dagen om het terug te keren vanaf de dag dat u ontvangen. Pakketten of artikelen beschadigd tijdens het transport moet mondeling worden gemeld aan spinalbackrack.com vóór 03:00 de volgende werkdag na de levering, en ook via e-mail binnen 3 dagen.

Bij het terugsturen van defecte items kunnen wij u nog vragen om producten zelf terug. Na ontvangst Spinal Back Rack vergoedt de kosten *. Spinal Back Rack zal u betaalt een redelijk * porto bedrag voor de terugkeer van het product. We vragen normaal dat goederen terug via First Class Royal Mail (Recorded Delivery) worden verzonden.

* Zie voor een bewijs van de verzendkosten, zodat wij u kunnen terugbetalen het volledige bedrag.

Uitzonderingen
Als de termijn voor het melden van pakketten beschadigd tijdens het transport niet is voldaan betreuren wij het dat we niet in staat zal zijn om een terugbetaling of vervangende goederen.

Terugbetalingen
Na ontvangst van uw goederen streven wij ernaar om terugbetalingen binnen 14 werkdagen af te geven. De kosten van uw goede zal worden terugbetaald aan de credit / debit card gebruikt om de aankoop te doen zijn. Let restituties 5 werkdagen vanaf het punt van de verwerking te ontruimen.

Annuleringen
Wilt u een bestelling te annuleren kunt u contact opnemen met onze Customer Services Team op +44 (0) 207-631-3067. Als uw goederen zijn verzonden vóór de annulering wordt u aansprakelijk voor de kosten van het terugzenden van de ongewenste items.

Deze keert niet van invloed op uw wettelijke rechten.